+45 93 30 20 50 [email protected]

Salg uden mægler

Vil du lave selvsalg?

Ved selvsalg eller privat salg af sommerhus, villa eller ejerlejlighed, bør du søge professionel hjælp til at afslutte handlen.

Hos Kvik Bolighandel har du 2 valgmuligheder:

 

Berigtigelse med købsaftale:
I mange tilfælde vil det være den bedste løsning at få lavet en købsaftale. Det er en skriftlig aftale, som indeholder de vilkår, køber og sælger har aftalt om bolighandlen. Det er blandt andet aftaler omkring overtagelse, pris, rettigheder og forpligtelser og oplysninger om boligen. Som sælger er det vigtigt, at købsaftalen indeholder alle de nødvendige oplysninger, så sælger ikke bagefter risikerer at drages til ansvar for forhold på den solgte ejendom. Som sælger bør man også – så vidt det er muligt – fremlægge tilstandsrapport, elinstallationsrapport og tilbud om ejerskifteforsikring for at undgå efterfølgende mangelsansvar.

Vi indhenter også alle relevante dokumenter om boligen, så køber får de oplysninger og informationer, køber har brug for.

Når købsaftalen er underskrevet, tager vi os af den efterfølgende sagsbehandling. Vi sørger for, at indgåede aftaler og betingelser overholdes, vi tinglyser digitalt skøde på ejendommen, udarbejder refusionsopgørelse og koordinerer sagsbehandlingen med sagens øvrige parter.

Undervejs i forløbet er der mulighed for at få juridisk rådgivning hos advokat Jens Steensgaard.

Berigtigelse uden købsaftale:
Hvis køber og sælger er enige om alle forhold i handlen og ikke har brug for juridisk rådgivning, kan vi hjælpe jer med at tinglyse det digitale skøde på ejendommen. Skødet indeholder de helt basale oplysninger om bolighandlen, herunder navn på køber og sælger, ejendommens adresse, købesum og overtagelsesdag.

Vi sørger for, at aftalen omkring deponering overholdes og at købesummen ikke frigives før der er anmærkningsfrit skøde, vi tinglyser digitalt skøde, udarbejder refusionsopgørelse og koordinerer sagsbehandlingen med sagen øvrige parter.

Du kan læse mere om skødeskrivning og berigtigelse her: Skødeskrivning og berigtigelse af handel

For at undgå interessekonflikt, rådgiver vi kun en af parterne i bolighandlen.

Med en grundig og letforståelig sagsbehandling sørger vi for at sikre dig juridisk i forbindelse med din bolighandel.

Lad os tage en uforpligtende snak omkring salget uden mægler

 

Hos Kvik Bolighandel har vi flere års erfaring med salg af ejendomme uden mægler. Vi hjælper meget gerne med at skrive en købsaftale og sørge for berigtigelse af handlen, herunder registrering i tingbogen. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak omkring det.

Vi sidder klar til at hjælpe jer.

10 + 15 =